1. syyskuuta 2014

Koko kynnen decalit

Perrrr...mä sanon! Siis en tajua miten hitossa näitä koko kynnen decaleita oli tarkoitus käyttää. Koitin etsiä Youtubestakin tutoa, mutta sieltä löysin vaan niistä valmiiksi leikattujen koko kynnen decalien tutoja. Lopulta oli pakko tukeutua Facebookin kynsikoristeluryhmään ja ennen kun sain vastausta edes, hiffasin tän homman. En ehkä oikein, mutta omalla tavallani.

Itse sain parhaan (ja ainoan...) lopputuloksen levittämälle kynnelle ensin värilakan, ja sitten päällyslakan. Ennen päällyslakan kuivumista kokonaan, läiskäsin decalin kynnelle, eli siihen pikkaisen tahmeaan pintaan. Siinä se pysyi suht jämäkästi kun siivosin reunoja, eli muhittelin ylimääräistä osaa poistoaineeseen kastetun vanupuikon alla ja lopulta pyyhkäisin pois. Win!


Muihin kynsiin lakkasin sinistä (Color Club - Factory Girl) ja vaaleanpunaista (Gosh - Bubble Gum) - värimaailma siis mätsää decalien kukkasten kanssa. Kynnet tuntui jäävän vielä vähän "tyhjiksi" joten kaivoin lipastostani niitit esiin, ja niillä sain pisteen tämänkertaisen iin päälle.


Lopputuloksesta tuli aika kiva, mutta vähän jäi ärsyttämään kun tuossa nimettömän decalin juuressa on tuollainen ruskea kohta, ja se näyttää ihan lialta. :D

Tykkäättekö käyttää näitä koko kynnen decaleja?

xoxo, Katri

25 kommenttia:

 1. tosi nätit kynnet TAAS!! :) ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan älyttömän ihanat kynnet

  VastaaPoista
 3. Nää on todella kauniit kynnet, oot kyllä todella taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ei ole vielä kokemusta koko kynnen decaleista, pienet kuviotkin osaa olla joskus haastavia..

   Poista
  2. Voi kiiiiitos paljon! ^_^

   Joo - decalien kanssa täytyy ensin vähän harjoitella kunnes sen homman oppii! :) Jokainen tyylillään. ^^

   Poista
 4. Sama kokokynnendecal kun mistä mä tein. Ja varmaan samat kohdatkin ollaan leikattu kynnelle. Tosi kivat! :)
  Sä et siis ollankaan lätrännyt veden kanssa kun laitoit kynnelle nämä kukkakuviot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kattomassa uudelleen sun nämä kynnet joissa samat decalit ja tajusin että näähän on melkein samanlaiset nää mun! Ei ollut missään nimessä tarkoitus matkia - muuten kuin dcecalien suhteen sillä silloin kun näin sun kynnet fb:ssä niin tiesin että haluun noita decaleja! :) Toivottavasti sulle ei tullut sellainen olo että matkin. Mä nimittäin en tosiaankaan muistanut että sullakin oli pinkki-sininen värimaailma muissa kynsissä.

   Aaah joo, tuosta tekstistä sai vähän väärän käsityksen eli siis kyllä - toki irroitin itse kuvion taustapaperista veden kanssa mutta läiskäsin sen kuitenkin kostean päällyslakan päälle. :)

   Poista
  2. Ei tullut sellaista oloa! :D Eikä missään nimessä olis haitanutkaan vaikka olisit matkinut :)

   Aaa, okei :)

   Poista
  3. Hyvä sitten, hihi ^_^

   Ja usein jos apinoin niin kirjoitan kyllä keneltä matkin. ^^ :)

   Poista
 5. Mä oon jotenki luullu, että noi laitetaan veden kanssa kynnelle? :o Apua, oonkohan ollu ihan väärässä. :DD Ihanat ne kumminki on<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, kuten tuossa ylemmässäkin kommentissa niin mun teksti taisi vähän johtaa harhaan, siis ilman muuta käytin vettä irroittaakseni itse kuvion taustapaperista! :) Mutta läiskäsin sen kuitenkin kostean päällyslakan päälle. :) Vaikka myöhemmin kyllä tajusin että saishan sen helpomminkin kynnelle. :D

   Kiitos sinä ihanainen ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥