16. tammikuuta 2015

NOTD: O.P.I - Sorry I'm Fizzy Today

Sain jälleen Kauneudenkaupalta postia, tällä kertaa kaksi O.P.I -lakkaa: You're So Vanilla, ja Sorry I'm Fizzy Today. Jälkimmäistä halusin päästä kokeilemaan kynsille heti, ja lopputuloksen nähtyäni mietin kuinkahan monta kertaa olen jo tehnyt manikyyrin samoilla värisävyillä. :D Siitä syystä nämä lakat saivat huutia heti kuvan oton jälkeen.

O.P.I - Sorry I'm Fizzy Today
GOSH - Frosted Silver (päällyslakan kanssa)
Barry M. - Gold Foil (leimauksissa)
MoYou Princess Collection nro. 14


Kynsistä tuli tosiaankin ihan kivat, mutta liian samanlaiset kuin useat muut tekemäni manikyyrit, joten kyllästytti. Lisäksi tässä manikyyrissä harmitti, ettei kultainen leimaus näkynyt niin hyvin kuin olisin toivonut. SIF:stä ei ole mitään pahaa sanottavaa, levittyy kauniisti ja peitti omat, suht' pitkät kynteni kolmella kerroksella, lyhyempiin kynsiin riittäisi varmasti kaksi.
Ps. Kuinka nopeaa tahtia teidän kynnet kasvaa? Itse olen siitä iloisessa asemassa, että kynteni kasvaa supernopeaa tahtia! Muistan, että ennen joulua tölväisin ne johonkin niin että jouduin viilaamaan kaikki kynnet nysiksi, ja nyt - alle kuukausi siitä - ne ovat jo näin pitkät. :) Mii laiks!

xoxo, Katri

10 kommenttia:

 1. Oih, mun mielestä tosi nätti mani <3 Tuo Fizzy on ihana :)

  Omat kynnet kasvaisi melko nopeasti myöskin, mutta pelkään, että ovat niin huonossa kunnossa rakennekynsien jäljiltä että katkeilevat enemmän kuin ehtivät kasvaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja Fizzy on kyllä.. ♥

   Mulla ei oo itellä koskaan ollut raksuja mutta oon tosiaan kuullut että niiden jäljiltä omat kynnet tahtoo olla aika heikossa hapessa.. :/ Mutta eiköhän ne siitä vahvistu kun jättää tosiaan raksut pois ja alkaa hoitaa kunnolla niitä omia kynsiä! :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet ja tuo lakka<3 Se on ollut mun himotuslistalla jo pidemmän aikaa<3!
  Mulla kanssa kynnet kasvaa todella nopeasti ja niitä saa olla koko ajan viilaamassa, että ei kasva liian pitkiksi, koska sitten tiedän mikä on lopputulos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, sun pitää sitten kyllä hankkia tämä, tavalla tai toisella! ;) ♥

   Joo sama, mäkään en tykkää että kasvaa liian pitkiksi siksi että ne katkeilee siten helpommin, mutta myös siksi että liian pitkät kynnet ei sitte enää näytä niin hyvältä. :)

   Poista
 3. Mulla on vielä tämä lakka testaamatta, mutta ajattelin ihan pian kokeilla sitä. Tosi kaunis sävy ja olet tehnyt kauniit kynnet :)

  Mulla kasvaa kynnet tosi nopeasti myös, toisaalta kiva, mutta toisaalta taas ärsyttää kun pitää olla koko ajan viilaamassa. Ja välillä ne pääseekin kasvamaan liian pitkiksi ja vasta blogikuvista huomaan että hyi kamala miltä näyttää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä pian! :)

   Joo sama juttu mulla, viila kädessä täälläkin ollaan harva se päivä. ;) Mutta parempi niin että kasvaa liian nopeasti kuin liian hitaasti! Joo - liian pitkät kynnet on kyllä kans jo vähän rumat!

   Poista
 4. Fizzy on kyllä upea lakka, onneksi omistan ! Kaunis lakkaus <3

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥