8. maaliskuuta 2016

DRK Stamping Mat, täydellinenkö?

Iltaa kynsiystävät. Lueskelin tuossa blogeja läpi, ja silmiin pisti tämä The Yellow Nailsin Annin postaus Messy Mansionin decal matosta. Anni luetteli postauksessa muutamia huonoja puolia matosta, ja itse jäin ihmettelemään suu auki (no oikeasti oli kyllä suu kiinni, söin nimittäin samalla kuningatartuuttia...) koko juttua, sillä en ole omassa DRK Nailsin matossani huomannut mitään vastaavia ongelmia! Ps. Itsekin unohdin ottaa "tyhjästä" matosta kuvan joten klik tästä jos kiinnostaa nähdä. :)


Ongelma: Roskien tarttuminen mattoon.
No, sitä ei käy kieltäminen etteikö omaankin mattooni tarttuisi joka ikinen kissankarva, pölyhiukkanen ja hius. En vain ole osannut nähdä sitä ongelmana, sillä omistan teippiharjan jonka kanssa niin irtokarvat kuin muutkin epämääräiset roskat lähtevät matolta kätevästi irti muutamalla rullauksella. Lisäksi teippiharjat on vielä tosi edullisia ja löytyy lähes jokaisesta marketista, ja joistain vaatekaupoistakin, mm. H&M ja Gina Tricot nyt ainakin.

Ongelma: Leimat eivät tartu mattoon.
Tämä aiheutti itsessäni sen kaikista suurimman ihmetyksen, sillä omaan mattooni tarttuu leimat ihan älyttömän hyvin! En voinut kuvitellakaan, että joihinkin mattoihin ei tartu ilman kirkasta lakkakerrosta. Käsittämätöntä! Kokeilin vielä monella eri lakalla ja leimasimella, ja kaikki välineet ja lakat jotka olen havainnut toimivaksi kynnelle, toimivat yhtä hyvin ja vaivattomasti mattoonkin.


Kuvassa leimasimet, joita käytin, ja joista muuten oikeanpuoleinen on luottoleimasimeni. ;) Olen vaihtanut sen aikanaan Konadin hylsyyn, sillä se on mielestäni parempi pitää kädessä. Itse leimasin(tyyny) on joskus aikojen saatossa tilattu ebaysta kun löllöleimasimet tulivat markkinoille. Keskimmäinen clear stamper on myös ebayn ihmeellisestä maailmasta, ja selvästi matkii PP:n samanmoista settiä. Ainoa vain, että itse en saanut aitoa PP:n leimasinta toimimaan, mutta tämä feikkiversio toimii kuin unelma. En ymmärrä. Rakettitiedettä jälleen. Ja viimeinen, eli keltapäinen stamperi on BPS:ltä, ja toimii oikein kivasti sekä kynnelle että matolle.

Ongelma: Matto päästää väriä putsatessa.
Ja taas en voi kun ihmetellä, sillä omastani ei pääse väriä lainkaan vaikka olen välillä tyyliin upottanut sen kynsilakanpoistoaineeseen. :D Puhdistaminen sujuu muutenkin kuin tanssi (Ehkei pitäisi käyttää tuota sanontaa, sillä itseltäni ei suju tanssi sitten lainkaan. Rytmitajua ja sävelkorvaa on, mutta en vain kertakaikkiaan opi askelkuvioita. No mutta, se on jo aivan toinen tarina.) eikä lakka leviä matolla vanulapun kanssa pyyhkiessä vaan katoaa kauniisti.


Kokeilin tosiaan muutamia eri laattoja ja lakkoja, joista pikkuinen info tässä:
MoYou London - Pro Collection XL 14
Moyra, laatta nro 14 - Moments
Uber Chic - 4 - 02
Kauan sitten Seppälän leimaussetissä tullut pyöreä laatta, merkitön.

Leimauslakkoina mm.
Color Club - Wild at heart
Color Club - Blue Heaven
Barry M. - Silver Foil
Barry M. - Gold Foil
Colour Alike - musta
Colour Alike - punainen
Konad - musta




Tuosta maailman suloisimmasta kissanpennun kuvasta löytyy syy tämän laatan ostolle.

Miten teidän matot käyttäytyy? :D

12 kommenttia:

  1. Musta tuntuu, että vika on mussa, kun mun postaus herätti niin paljon "kohua". Toin asiat ehkä vähän kärkkäästi esiin, mut se vaan on mun tyyli :D Ehkä suurin ongelma on väärinymmärrys, koska kyllä mä tykkään mun decal-matosta ja käytän sitä aina kynsiä lakatessa, mut päätin vain tuoda myös huonoja puolia esiin, koska ei se nyt täydellinen ole :)

    Tuo sun matto vaikuttaa tosi kivalta! MM:n matto on mun mielestä ulkoasullisesti paras, kun siinä on niin paljon niitä decal-pohjia. Mutta jos joskus en enää sitä jaksa, aion hankkia DRK:n maton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä ainakin sain sun postauksesta sellaisen käsityksen, että vaikka se ei ole täydellinen, pidät siitä silti etkä kadu ostostasi. :) Toivottavasti tää mun postaus ei pahoittanut sun mieltä mitenkään! Tarkoitus ei ollut kritisoida millään tavalla sinua maton käyttäjänä, vaan ihmetellä yleismaailmallisesti kuinka niin monella voi olla sen kanssa ongelmia esimerkiksi leimojen tarttumisen kanssa, kun itsellä se toimii ihan moitteettomasti! Sinä vain sait postauksellasi inspiraation aikaiseksi. ;)

      Mä en sit taas tee ihan hirveen paljoo decaleita joten mulle riittää tääkin matto ilman niitä pohjia. :) Ja musta tää on jotenkin tosi söpön tyttömäinen! Hihi :3

      Poista
    2. En todellakaan pahottanu mieltä! Mun mielestä bloggaaminen parhaimmillaan on sitä, että herättää keskustelua suuntaan ja toiseen. Kiva myös kuulla, että mun postauksesta välitty se oikea kuva :)

      Poista
    3. Hyvä sitten! Valtakunnassa kaikki hyvin, hihi 8)

      Poista
  2. Ihana tuo eläinlaatta. Mistä noita saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin sen Moyran nettisivuilta, täältä: http://budapestbeauty.fi/fi/

      Siellä on tällä hetkellä vielä toimituskuluissa 8e, mutta ottamalla yhteyttä aspaan, he lähettivät ainakin mulle yksittäisen laatan hintaan 1,80e. :)

      Poista
  3. Miulla on Messy Mansion:in matto ja olen ollut tyytyväinen ^.^

    VastaaPoista
  4. Tää matto on tosi kaunis (: mulla on se uberchic ja sen on vähän tylsän näkönen! Ja voi hyvä luoja toi Moyran laatta!! Miksen oo enne nähny siinä noita pupuja ♥♥ Pakko tilata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään kyl tästä matosta. ^__^
      Joo, toi laatta on kyllä täys ihan sairaan söpöjä kuvia! :33

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥