9. toukokuuta 2016

Kesäinen Rimmel- meikkiarvonta || ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Heipä hei täältä ruudun takaa jälleen. Mulla on teille tällä erää varsin kivoja uutisia, sillä käynnistän arvonnan än-yy-tee - NYT! Kyseessä on meikkiarvonta, jossa on palkintona Bernerin sponsoroimia Rimmelin kevään ja kesän meikkituotteita! Äkkiä osallistumaan:)

Syy miksi arvon teille nimenomaan meikkejä enkä kynsilakkoja / -tuotteita, tulee tässä. Olen jotenkin taas viime aikoina innostunut enemmän meikkaamisesta, ja ajattelin että blogin teema saisi siirtyä pikkuhiljaa kynsien lisäksi myös muuhun kosmetiikkaan. Mikä onkaan parempi tapa aloittaa uudet tuulet kuin kiva arvonta! Koitan tosiaan saada blogiin enemmän sisältöä kosmetiikasta ja yleisesti kauneudenhoitoon liittyvistä asioita. Teille mulla olisi heittää kysymys, että minkälaista kosmetiikkaan/kauneuteen liittyvää sisältöä haluaisit nähdä blogissani? Mikä kiinnostaa? Kaipaan ihan suoranaisia postausehdotuksia. Ja toki niitä saa heitellä aina muihinkin postauksiin kuin juuri tähän. Mutta nyt mennään itse arvontaan!


ARVONTAOHJEET

*Toisin kuin edelliset arvontani, tähän arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta postitan palkinnon vain suomeen.

*Mikäli olet anonyymi, keksi itsellesi nimimerkki.

*Kirjoita kommenttikenttään nimimerkkisi, toimiva sähköpostiosoitteesi ja vastaa kysymykseen:
Kesän paras jäätelömaku?
*Halutessasi linkkaa kommenttikenttään myös oman blogisi osoite, sillä kaipaan uutta luettavaa! Voit myös halutessasi linkata jonkun toisen blogin, jota suosittelet.

*Arvonta alkaa nyt, ja päättyy 15.5.2016 klo 12.00. Arvonnan päätyttyä tulevia kommentteja ei hyväksytä. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Lisätietoja palkinnosta


Rimmel Color Precise -rajaustussi
Nestemäinen silmänrajaustussi, jonka tarkan kärjen ja runsaspigmenttisen, intensiivisen värin ansiosta silmiin on helppo luoda graafinen, näyttävä rajaus. Pehmeän tussin kärjellä voi tehdä joko tarkan ja ohuen tai paksun ja näyttävän rajauksen. Ergonomisesti muotoiltu pakkaus tuo varmuutta rajaamiseen. Tahraamaton koostumus kuivuu nopeasti, ja virheetön lopputulos kestää hyvänä jopa 24 tuntia. Koostumus kestää lämpöä ja kosteutta.

Rimmel Moisture Renew & Sheer -huulipuna, sävy 200 Glow-rious Pink
Kevyt huulipuna, joka jättää huulille läpikuultavan ja erittäin kiiltävän lopputuloksen. Runsaspigmenttisen huulipunan vitamiineja sisältävä koostumus kosteuttaa ja ravitsee huulia, ja lopputuloksena on herkullisen väriset, kiiltävät huulet. Erittäin kevyt, tahraamaton koostumus tuntuu huulilla miellyttävältä koko päivän. Aurinkosuojakerroin 20 suojaa huulia auringon haitallisilta säteiltä.


Rimmel Volume Colourist Mascara, 001 Black
Uusi Volume Colourist -ripsiväri on Rimmelin ensimmäinen ripsiväri joka sävyttää ripsiä säännöllisessä käytössä tummemmiksi. Tuuheuttavan, sävyttävän ripsivärin vaikutukset näkyvät kahdella tavalla:

Säännöllisessä käytössä Volume Colourist -ripsivärin sisältämä Lash Tint -yhdiste kevytsävyttää ripsiä tummemmiksi kahden viikon säännöllisestä käytöstä alkaen. Vaaleimmat, huomaamattomimmat ripset erottuvat paremmin ja ripset näyttävät tuuheammilta ja runsaammilta myös silloin, kun päivän meikki on pesty pois kasvoilta. Volume Colourist tavoittaa myös ripsien tyveä vaaleammat kärjet, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä myös ilman ripsiväriä.
Välittömästi ripsiväri tekee ripsistä runsaammat ja tuuheat jo ensimmäisellä harjanvedolla, ja syvänmusta sävy tuo silmiin extranäyttävyyttä. Kärkeä kohti kaventuva harja tavoittaa lyhyimmätkin ripset. Ripsiväri on helppo poistaa tavallisella silmämeikinpoistoaineella.

Rimmel Good to Glow Hihglighter, 001 Notting Hill Glow
Valoa heijastavat pigmentit tuovat kasvoille hehkua. Kevyt, nestemäinen koostumus sopii kasvoille ja dekolteelle, ja voidetta voi käyttää yksin tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Hetkessä hehkua ja valoa kasvoille!


Mikä tuote kiinnostaa eniten?
Onnea arvontaan!

37 kommenttia:

  1. Eniten kiinnostaa postaukset luonnonkosmetiikasta eli uutuustuotteita ja tuotevertailuja. Lakritsi ja salmiakki on aina ollut jäälömaut jotka ihastuttavat.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  2. eekku80@netti.fi
    Minttu
    http://eekunelm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eekku, muistathan vastata jäätelökysymykseen! :)

      Poista
  3. Peukku kosmetiikkapostauksille - oon salaa mielessä haaveillu samasta jutusta, mut vielä en uskalla hypätä blogissa muuhun kosmetiikkaan sen kummemmin, koska oon meikkaamisessakin niiin amatööri hyviin bloggaajiin verrattuna :D On mulla tosin kesäksi yksi poikkeus ja ohi aiheen -postaus tulossa, joten katellaan sit sen jälkeen.. Blogia ei varmaan tarvii linkata, uskon sun olevan jo tietonen siitä :)

    Jäätelöissä suosikkini on mansikka. Koska en käytä maitotuotteita, rajoittaa se vaihtoehtoja aika rankasti.

    theyellownails@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Hei! Toivoisin näkeväni meikkitutorialeja, ihan kaikenlaiset kiinnostaa. Ja Rimmelin tuotteista eniten kiinnostava on mun mielestä huulipuna. Oon vähän hämmentynyt tästä koska olen ikuinen nudehuuli mutta näköjään tulevaisuudessa huulet saavat pintaansa myös väriä :) Niin ja se jäätelömaku, se on vanilja.

    VastaaPoista
  5. Kosmetiikka aiheille iso peukku! Kannatan, itseäni kiinnostaa eniten tuote arvostelut ja tutoriaalit! Kesän suosikki jäätelömaut ovat päärynä ja laku :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Kosmetiikkapostauksille peukku. Uutuustuotteiden esittely kiinnostaa aina.

    Jäätelömauista mieluisin on suklaa-nougat (Valion herkku). Vielä on maistamatta Rocky Road, joka kuulostaa tosi herkulliselta.

    Mindy tramp(@)netti.fi

    VastaaPoista
  7. Minä tykkään lukea blogeista meikkitutoriaaleja, koska mulle tosiaan pitää kaikki meikkiasiat vääntää rautalangasta. Arvontatuotteista mua kiinnostaa eniten rajaustussi ja highlighter, koska sellaisia en ole ennen kokeillut. Huulipunat on kyllä myös kivoja.

    En enää syö jäätelöä, mutta ainakin ennen lempimakuni olivat mansikka ja suklaa, jossa on sattumia seassa. Minttu oli myös hyvää. Taisin oikeastaan tykätä melkein kaikesta. :D
    S-posti: yuenkynnet@gmail.com

    Ja mun blogiliini: http://kissankynnet.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Oi aivan mahtavia tuotteita! Mun lempi jäätelömaku on varmaan minttusulkaa. :)
    aino.m.honkamaki@gmail.com

    Suosittelen Emilian blogeja luettavaksi, sillä itse ainakin olen tykästynyt niihin paljon.
    http://efkielimatkoille.blogspot.fi/?m=1
    http://emmppu.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  9. Oi aivan mahtavia tuotteita! Mun lempi jäätelömaku on varmaan minttusulkaa. :)
    aino.m.honkamaki@gmail.com

    Suosittelen Emilian blogeja luettavaksi, sillä itse ainakin olen tykästynyt niihin paljon.
    http://efkielimatkoille.blogspot.fi/?m=1
    http://emmppu.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  10. Minua kiinnostaa erityisesti tuotevertailut ja suosikkijätskimaku on lakritsi :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Suosikkijäätelöni on suolakaramelli, mutta täällä Suomessa ei kyllä ole vielä ainuttakaan läheskään oikean makuista tullut vastaan. Onneksi kesällä on tiedossa jotain reissuakin, josko saisi herkutella! Mua kiinnostaa eniten kynsipostaukset, mutta niiden rinnalla on ihan kiva nähdä vaikka tuotetestailuja - meikkaukset ei välttämättä niin kolahda. Rimmelin tuotteet näyttää kaikki ihanilta ja tarpeellisilta, tuo highlighter erityisesti kuuluisi meikäläisen kaappiin!

    Tervetuloa kylään mun blogiin, hannatic.blogspot.fi :)
    Sähköpostilla tavoittaa hansikas@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Aurinkosuojavoiteet kiinnostavat, pitäisi hommata uudet mutta "viidakko" on valtava! Suosikkimakuna �� mangomeloni.Notting Hill Glow kuulosti oikein hyvältä.
    Nina
    ippenpippen72@suomi24.fi

    VastaaPoista
  14. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa tällä hetkellä paljon, koska olen sitä alkanut käyttämään enemmän ja kokemukset ovat pääosin positiivisia. Lempparijäätelömakuni on salmiakki ja rajaustussia haluaisin kokeilla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  15. Meikkipostaukset ovat hyvä idea! Täällä on ainakin yksi kynsien kautta muuhunkin kosmetiikkaan hurahtanut. Eniten kiinnostaa arvostelut, vertailut, meikkauksen kikkakolmoset, tutoriaalit ja kaikki. Kosmetiikasta kiinnostaa eniten mahdollisimman vähän haitallisia aineita sisältävät tuotteet.

    Lempijäätelö on lakritsi. Tai minttu. Tai suklaa. Hyviä on niin monta.

    VastaaPoista
  16. Ai niin, posti on naerppae(at) gmail.com.

    VastaaPoista
  17. sara.valve@suomi24.fi
    Ja ehdoton lempparijäätelömakuni tänäkesänä on kolmen kaverin kookos/suklaa uutuus!

    Tässä blogeja: http://varjoa-ja-valoa.blogspot.fi/
    http://www.lily.fi/blogit/ps-never-stop-smiling
    http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Lempijäätelömaku on lakritsi :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Lempijäätelö on Daim. Toivottavasti tulee kirjoituksia luonnonkosmetiikasta! :)
    mirinmarin/sari.lamminpaa (a) gmail.com

    VastaaPoista
  20. Lueskelen nikillä Diana A. sähköpostina on dilenails(a)email.com ja koetan hirveän kovasti keksiä parasta jäätelömakua, mutta mulla tulee päähän vain pehmis jota syön kesällä mieluummin kuin perus jäätelöä :D Joten vastaan PEHMIS! :D

    Oma kynsiblogini löytyy dileany.blogspot.fi =)

    VastaaPoista
  21. Minttusuklaa on ehdoton lempparini <3 :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Meikkitutoriaalit ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat, myös kesäinen ihonhoito. :) Jäätelökysymykseen on hirmu hankala vastata, kun suosikkeja on monta, mutta sanotaan nyt että Daimin makuinen. :D
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Moi. Löysin tän sun blogin "vahingossa" ja ehdottomasti liityin lukijaksi! Kesän ehdoton lemppari jätskimaku on vanilja jäätelö kera tuoreiden mansikoiden ;) riina.pikkarainen@hotmail.com

    -Riina

    VastaaPoista
  24. Moi. Löysin tän sun blogin "vahingossa" ja ehdottomasti liityin lukijaksi! Kesän ehdoton lemppari jätskimaku on vanilja jäätelö kera tuoreiden mansikoiden ;) riina.pikkarainen@hotmail.com

    -Riina

    VastaaPoista
  25. Päärynä on ehdoton suosikki =)!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Päärynä on ehdoton suosikki =)!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kioskilta saatavista lempparini on sitruuna-lakritsijäätelö, mutta vielä herkullisempaa on vaniljajäätelö mammalan vadelmilla ja hunajalla, nam!
    anna.bbrander@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Tuotearvostelut on aina jees :)
    Lemppari jädemaku on valion kioskeilla joskus myynnissä ollut tervajäätelö, harmi ettei sitä viime kesinä ole enää ollut:( pitäisi käydä tarkistamassa onko palannut valikoimiin!
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  29. vaniljajäätelö, johon on sekoitettu omasta pihasta vadelmia
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Onpa kiva arvonta! Uutuustuotteet, tuotevertailut ja omat suosikit kiinnostavat. Vaikka muuten pidänkin lähinnä erilaisista suklaajätskeistä, kesällä kumma kyllä parhaalta maistuu kioskin vanhanajan mansikka.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  31. Kiva arvonta :) Suosikkimakuni on laku.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  32. Mukaan ihanaan arvontaan ja jäätelöstä lemppari on mansikkajäätelö ja toi ripsiväri on noista kiinnostavin. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Suklaa on kyllä aina varma suosikkini :)
    Ilokseni
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Mansikka! Milla
    millal@luukku.com

    VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥