6. maaliskuuta 2015

IsaDora - Candy Store

Viimeinen kolmesta maahantuojalta testattavaksi saadusta IsaDorasta uunista ulos! (Oliko tarpeeksi sekava lause? :p) Tällä kertaa kyseessä on ihana vaaleanpunainen creme, Candy Store. Mitäpä tästäkään taas muuta sanottavaa, kuin perus IsaDora -laatu (=hyvä). Kahdella huolellisella kerroksella saisi lyhyisiin kynsiin peittävän tuloksen, mutta itse laitoin kolme, kuten aina.


Minulla oli jo valmis visio näihin kynsiin, sillä eilen tipahti postiluukusta pitään odotettu ja monen kommelluksen kautta saapunut UberChicin laattasetti. Onneksi omassa setissäni oli kaikki laatat suht' ehjiä (vaikka kimppatilauksen muiden osallistujien laatoissa oli mystisiä reikiä... o_O), mutta lopulta onneksi kaikki osapuolet saanee rikkinäisten tilalle ehjät.

Ensin ideana oli, että olisin leimannut näihin erästä kolmiokuviota, mutta huomasin että se olisi ollut aivan liian tiheää kuviota siihen nähden, että halusin vaaleanpunaisen näkyvän kunnolla kuvion alta. Lopulta päädyin ruutukuvioon samaisesta laatasta, vaikkakin kynsillä se näyttää mielestäni jonkin sortin tähdiltä...? Ehkä jos olisin osannut kohdistaa leimat aivan suoraan, olisi ruutukuvio ollut selkeämpi. Mitä te sanotte, näettekö näissä ruutukuviota vai tähtiä? :D

IsaDora - Candy Store
Flormar - 446 (leimauksissa)
UberChic -leimauslaatta 1-01

Ruudukko vai tähtiä?
*IsaDora saatu maahantuojalta testiin.

xoxo, Katri

16 kommenttia:

 1. IHANA!! Nää kaikki IsaDorat, mitkä sait, on ollut tosi kivoja! :) Mä muutenkin tykkään IsaDoran laadusta ja sudista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin! Tää vaaleenpunanen on ehkä "tylsin" ku niitä on niin paljon mulla jo ennestään :D mut toisaalta tää on tosi laadukas että ei missään nimessä jää ainakaan käyttämättä! :) Mulle taas toi suti on liian iso mutta kyllä sen kanssa selviää ;)

   Poista
 2. Tää on just tällänen vaaleanpunainen, mikä ei sovi mulle yhtään, mutta sulle se sopii :) ja mä nään nuo tähtinä. :D Mä oon hävyttömän vähän käyttänyt isadoran lakkoja. Jotain efektilakkoja vain. olisi makia testailla joskus näitä cremejäki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans näiden lisäks muutama efektilakka ja nekin on kyllä niin ihania! <3

   Poista
 3. Sanoisin tähtiruudukko. :D Upeat kynnet jälleen ja tuo lakka on todella nätti vaaleanpunainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi, tähtiruudukko it is ;) Voi kiitos muru! <3

   Poista
 4. Käyhän kurkkaamassa: http://kuukynnet.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis väri lakassa ^.^
  Miusta toi kuvio näyttää enemmän tähtikuviolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä on! :3
   Joo sama täällä, tähdiltä näyttää :D

   Poista
 6. Mää nään ekana tähet,mut kyllä tuo ruudukoltaki näyttää. :D Iihana purkkapinkki tuo lakka <3 Ja hyvin onnistunu leimat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä, nään vähän väliä kumpaakin! :D Mutta enimmäkseen noi tähdiltä näyttää! :D
   Voi kiitos. ^-^

   Poista
 7. Ihanan sävyinen tuo lakka, ja nuo leimatkin sopii tähän ihan mainiosti! Omasta mielestä ne muistuttaa ehkä enemmän tähtiä, mutta ei se ainakaan huonolta näytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja joo tähtiä nähdään täälläkin.. :'D

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥