25. maaliskuuta 2015

Sheer tintsit käytössä

Olen viime aikoina ihaillut Wasting Lifystylen Emman järkkykauniita leimaus/maalaus -kynsiä, samoin kun BunnyTailNailsin jumalaisia samalla koristelutyylillä tehtyjä kynsiä. (Osaisinpa itsekin samoin kuin tytöt...) Näistä inspiroituneena kaivoin omat Mini-Sheer Tintsit esille ja päätin kokeilla värittää leimauksiani. Eihän näistä nyt mitään mestariteoksia tullut, mutta saavat kelvata - näin ensimmäisiksi väritetyiksi leimauksiksi.

Color Club - Hot-hot-hot pants
Essie - Blanc
Konad - musta
Sheer Tints


?

xoxo, Katri

14 kommenttia:

 1. Ensiksikin kiitos kehuista (*punastuu*) <3. Ja toiseksi kehuja sulle takaisin! Mä kuolaan harva se päivä sun glitterleimauskynsikuvia. Näissä kynsissä on todella hyvät värisävyt. Mä en vaan tajua miten mulle tulee koko ajan banaani mieleen noista leimoista :). Mä saatan ehkä, mahdollisesti joutua hankkimaan tuon (ja pari muuta) CC:n kevätlakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, niin kieltämättä noihan on ihan selkeet banskut.. :'D Ja kiitos kehuista, kyllä mieltä lämmittää! :3 Taidankin tästä seuraavaksi sutia kynsille jotain glitteriä ja ehkä taaaas tapani mukaan leimoja. ;) Noi kevätlakat on kyllä niiiin herkkuja! Suosittelen! Vaikka levittyvyys onkin...hrrr...

   Poista
 2. Ihanat! Munkin täytyy tätä tekniikkaa kokeilla piakkoin, leimaus ei vaan oo mun hommaa, joten tämän kokeilu on siirtynyt ja siirtynyt... Mutta tämä lakka on ihana ja juuri sitä itsekin testasin. Tänään varmaan pääsee blogin puolellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimaa ihmeessä! Jos sulla ei ole vielä löllöstamperia, niin se kannattaa ehdottomasti hankkia! Ilman sitä mäkään en osaisi leimailla. :D
   Ja joo, kuumat pöksyt on kyllä ihana lakka. ;D Samoin kuin koko kokoelma muutenkin! ♥

   Poista
 3. Pitikin mennä lukemaan Bunnytailnailsin kommentti, nyt mie en saa banskuja pois mielestä xD
  Mutta jälleen niin upeat lakkaukset että uuh! ♡
  Mie kans halluisin kokeilla tehdä lakkaukset näillä Sheer Tintseillä, mutta en ole mistään bongannut enää sitä mini kokoelmaa, mistä sie olet hommannut omasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos Nanne! ♥ Ja kieltämättä mäkään en saa enää banaaneja pois mielestäni.. :'D

   Mä voitin omat minitintsini aikoinaan blogiarvonnasta, että en kyllä osaa sanoa mistä niitä mahtaa enää saada.. :/ ootko kattonut ebaysta? :)

   Poista
 4. Oi miten ihanat! Tuo on kyllä upea ja helpohkon näköne koristelutyyli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos! :3 Ja kieltämättä tuo tyyli on kyllä aika helpohko ja sillä saa aikaiseksi tosi kivat kynnet! ^.^

   Poista
 5. Mä katoin eka, että sulla banaaneja kynsillä. :D Kukkia ne kyllä on. <3
  Upeat kynnet kyllä!

  VastaaPoista
 6. Miksei ne vois banskukynnetki olla. :'D
  Kiitos ♥

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥