19. maaliskuuta 2015

Kaukana mukavuusalueelta

Heipsis! Sain jälleen Kauneudenkaupalta testiin kolme OPI-kynsilakkaa uudesta kesäkokoelmasta, ja tässä postauksessa esittelen teille niistä yhden, Aloha from Opi:n, koristeluineen.


Aloha from Opi on koralliin taittava punainen crellylakka, joka peittää kynnet jo ensimmäisellä kerroksella. Crellymäisen koostumuksensa vuoksi AFO kuitenkin jättää kynnen kärjet läpikuultaviksi, joten itse laitoin kolme todella vaivatonta kerrosta, ja läpikuultavuus katosi.

Halusin myös tapani mukaan koristella kynnet, ja niissä kyllä mentiin taas ihan metsään... Lakkasin AFOn päälle toista O.P.I:n lakkaa, Jinxiä, joiden päälle halusin taas leimata. Pikkusormen ja nimettömän leimattuani huomasin, että kuvio on aivan liian tiheä ja tumma ja peittää Jinxin kokonaan, joten päätin jättää leimaukset pois muista kynsistä ja taiteilla todella onnistuneita pilkkuja dotting toolilla. Noooot.Nää lähtee kyllä poistoon heti huomenna, mutta olkoon nyt vielä vuorokauden suojaamassa kynsiä iskuilta.

Hot or not?

Ps. Kiinnostaisiko teitä jonkinlainen teemaviikko testaamattomista lakoistani? Niitä on nyt kertynyt jokusen...kymmentä (hngg) ja pitäisi saada tyhjennettyä käyttämättömien lakkojen hyllyä.

xoxo, Katri

10 kommenttia:

 1. Toi teemaviikko kuulostaa mielenkiintoiselta...

  VastaaPoista
 2. Juu teemaviikko ois kiva! :) Ja tosi kaunis lakka ja koristelukki nätskät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että teemaviikko saa kannatusta :3 Ja joo lakka on kyllä kaunis, mutta omasta mielestä olis pitänyt jättää se koristelematta. :D

   Poista
 3. Oiii, miten ihanan värinen toi Aloha ♡

  VastaaPoista
 4. Vau miten herkullisen värinen lakka! Teemaviikko kuulostaa kivalle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kuulostaa kivalle! :3
   Ja toi lakka on kyllä ihana! ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥