27. joulukuuta 2015

Joulun tunnelmaa | Lahjat 2015

Suklaanäppinen tervehdys täältä ruudun toiselta puolelta! Jokos on kinkut sulateltu ja villasukat kulutettu puhki? Tuleeko joulu jo korvista ulos? Itsellä alkaa jo vähän punainen väri aiheuttaa näppylöitä eikä joulumusiikki kuunneltuna viidettäkymmenettäkahdeksatta kertaa saa enää kovin lämpimiä tunteita aikaan. Onneksi jouluruokaa kohtaan ei ole vielä tullut supersuurta ähkyä, joten kilojen kerryttäminen saa jatkua samaan tahtiin, jotta on sitten vuoden alussa jotakin josta ruikuttaa. :D








Oli mulla asiaakin, nimittäin halusin tulla esittelemään teille saamani joululahjat, joita muuten kertyi aikalailla, vaikka kuinka vakuuttelen aina itselleni ja muille, että tänä vuonna ei sitten aikuiset ostele toisilleen lahjoja... Mikä siinä onkin, että jotenkin ne kuusen alla odottavat paketit saa ihan älyttömän kutkuttavan tunteen mahanpohjalle vaikka jouluja on tähän mennessä takana jo 26? Olen ilmeisesti ollut tänä vuonna erityisen kiltti, sillä lahjasaldo oli kaikkinensa varsin muhkea.


Rakas ystäväni Anri lähetti minulle ihanan paketin, joka sisälsi erilaisia suihkugeelejä, käsisaippuan sekä Avonin pinkin kynsilakan. Tykkään kaikista ihan mielettömästi, etenkin tuo käsisaippua tuoksuu taivaalliselta! Kiitos Anri.


Fanilta sain ihanan Herbinan kaura-suklaa -lahjapakkauksen jossa on vartalokuorinta sekä suihkugeeli. Lisäksi sain Marimekon meikkipussukan, Milvin siirtokuvia ja Essien kynsilakan. Kiitos Fani.


Erityiskiitos vielä Fanille bloggaajakalenterin järjestämisestä. Oli ihan huippua saada lähes koko joulukuun availla paketteja aamuisin ja löytää ties mitä ihanuuksia! Kuvassa ei näy kaikkia saatuja tavaroita, sillä Fanin kanssa juttelimme, että jahka kaikki tavarat eivät varmasti pääse itsellä käyttöön, ne saa antaa eteenpäin, ja itse lahjoitin muutaman jutun Jouluapua -hyväntekeväisyyteen.


Mallen lähettämästä muhkeasta paketista paljastui suloinen ja lämmin kaulahuivi, nallesuklaata, Nivean kosteusvoidetta sekä Lip Butter, tarraharjoja, kasvonaamio, huulikiilto sekä aivan mielettömän söpö sinertävä meikkipussukka - ja vastaavanlaisen itse lähetin myös Mallelle! Kyllä huvitti kun avasin omaa pakettiani ja löysin sieltä samanlaisen tavaran jonka itse olin lähettänyt. :) Kuvasta puuttuu vielä Essencen käsirasva, sillä se pääsi heti iltakäyttöön ja kököttää nyt yöpöydälläni. Kiitos hurrrjan paljon Malle!


Vanhempi veljeni perheineen lahjoi minua tietokoneeseen yhdistettävillä kaijuttimilla, joissa on sisällä vettä ja valot, aika pähee! Kiitos veikka.


Isältäni sain lahjaksi (tilasimme tämän ennen joulua yhdessä) suoristavan hiusharjan, enkä malta odottaa testata toimiiko tämä todella! Olen aivan onnettoman surkea suoristamaan hiuksiani. Etuhiukset kyllä saan johonkin kuosiin, mutta ei puhettakaan että uskaltaisin tulikuuman raudan kanssa kurkotella oman pääni taakse siten etten näe mitä siellä tapahtuu, lisäksi koordinaatiokykyni kyseisessä asiassa on aivan surkea jonka johdosta saan pelätä että hiusten sijaan rautojen välissä on omat sormeni. :D Naiset, miten te sen oikein teette?! Lisäksi sain isältäni toivomani naistenlehden, arpoja, pikkuisen käyttörahaa sekä itsetehdyn suloisen lahjakortin joka oikeuttaa yhteen ilmaiseen Hesburger -ateriaan. Kiitos iskäpiskä!

Seuraava lahja ansaitsee mielestäni muutamankin kuvan, sillä se on ehdottomasti tämän joulun visuaalisesti kaunein lahja, ja siitä on kiittäminen ihanaa serkkuani Heliä. Kyllä se vain niin on, että glitter naisen tiellä pitää! (Puhumattakaan jumalaisen tuoksuisesta kosmetiikasta...)



Baylis & Hardingin kultaglitterinen pussukka jonka sisällä vartalo/käsirasva, suihkugeeli sekä bodymist tuoksussa Mandarin & Grapefruit, oi että mä tykkään! Pakkaus on ihan älyttömän kaunis ja tuoksuttelin jo menemään noita, hyvänen aika. Kaikki tuossa on vaan niin mielettömän upeaa ja yleellisen näköistä.

Tässä alkaakin sitten olla meikäläisen osalta joulu aikalailla taputeltu. Itsehän olen niitä ihmisiä jotka nauttivat kyllä itse juhlapäivästä, mutta jahka se on ohi, siihen ei jäädä enää roikkumaan vaan mennään eteenpäin ja kohti uusia eventtejä. Tällä hetkellä se taitaa olla tuo kovaa vauhtia lähestymässä oleva vuodenvaihde, aika huisaa että kohta on 2016! Tammikuussa voikin sitten virallisesti vetää peiton korviin ja nukkua kesään saakka. :)

Saitteko te (kivoja) lahjoja tänä vuonna? ♥

xoxo, Katri

6 kommenttia:

  1. Oi miten paljon ihania lahjoja oot saanut. <3 Noi kaiuttimet näyttää aika upeilta!! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :D Ja ne on kyllä aika päheet, hihi. :>

      Poista
  2. Ihania lahjoja :). Toi kultaglitterpaketti on niin sun näköinen!

    VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥