10. helmikuuta 2016

IsaDora Riviera -kevätkokoelman satiinimattakynsilakat

Tsaukki! Vaikka ulkona onkin synkkää ja vettä tulee taivaan täydeltä, mennään kuitenkin Rivieran lämpöisiin tunnelmiin. Sain alkuvuodesta IsaDoralta paketin joka sisälsi kaikki kuusi kevätkokoelman mattalakkaa, ja tänään esittelen ne teille. Nämä ovat muuten jo kaupoissa, ja suositushinta on 9,90€ / 6ml.
Kuva googlesta
IsaDoran kevään meikkikokoelma on saanut innoituksensa elegantin Rivieran aurinkoisilta rannoilta. Kokoelmaan kuuluu kynsilakkojen lisäksi mm. luomivärejä, ripsiväri sekä huulipunakyniä, ja tyyliin kuuluu joko kissamaisen ohut, tai paksu ja näyttävä rajaus silmiin. Uudet Velvet Matt -mattakynsilakat jättävät kynnet trendikkään mattapintaisiksi. Pitkäkestoinen lakka on helppo levittää kynsiin leveällä extra wide brush -siveltimellä, ja lakka kuivuu nopeasti. Velvet Matt Nails -mattakynsilakat on saatavilla kuudessa keväisessä pastellin sävyssä:
Vintage Blush, Pink Sugar, Spring Light, White Velvet, Blue Cloud, Bohemian
Jokainen kokoelman lakka on mielestäni varsin uniikki - ainakaan omissa satojen lakkojen kokoelmissani en ole törmännyt vastaaviin sävyihin. Lakat myös levittyvät nätisti kuten IsaDoran lakat (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta) yleensäkin.
Jokaisessa tikkukuvassa kolme kerrosta, paitsi viimeisessä Vintage Blushissa, jonka onnistuin juuri ennen kuvaamista tölväisemään vasten pöydänreunaa, ja korjasin sen pikaisesti neljännellä kerroksella. :D Täydellinen peittävyys kaikissa sävyissä kuitenkin kolmella kerroksella.
Mennään vielä muutamiin kuviin joita ihan innoissani räpsin, kun nuo pullot ovat vain niin mahdottoman kauniita! En malta odottaa kesää ja ruskettunutta ihoa, jolloin esimerkiksi Vintage Blush tai Spring Light pääsevät varsinaisesti oikeuksiinsa! Tai valkoinen White Velvet, oih ja voih!

Tuliko kiire kauppaan?

xoxo, Katri

18 kommenttia:

  1. Ihanat huurteiset putelit ♥ Kaikki sävyt näyttää ihanilta. Hyvä kevätkokoelma kokonaisuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä noi pullot on ihan huippuja! ♥

      Poista
  2. On kyllä ihana kokoelma! Erityisesti tuo valkoinen näyttää houkuttelevalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, valkoinen on ihana ja keltainen myös houkuttaa kun miettii kesää ja ruskettunutta ihoa! :3 ♥

      Poista
  3. Nää on kyllä kaikki todella upeita. <3 Mulla on kanssa pian tulossa näistä esittelyä. :)

    VastaaPoista
  4. Näyttää kyllä varsin kauniilta lakoilta ♥
    Mutta miusta tuntuu, että mie tulen jättämään lakat sinne kaupan hyllylle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aijaa! :D Mä luulen että olisin kyllä varmasti kotiuttanut näistä ainakin valkoisen ja keltaisen ellen olisi blogin kautta saanut. :) ♥

      Poista
  5. Sameat pullot tekevät näistä tosi kauniita.. :) IsaDoran lakkoja varmaan ostaisinkin, mutta hinta on mun mielestä turhan kova pienestä pullosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä hinta on kyllä aika kova kuudesta millistä.. :/ Mutta on ne silti vaan niin upeita että aina silloin tällöin täytyy jostain jokunen ostaa. Ja yleensä käytän alet hyväksi. ;)

      Poista
  6. Oii, nämä kyllä näyttää upeilta!!!
    Tekisi mieli kyllä ostaa muutama sävy :D.
    Mulle tuo 6ml olisi täydellinen, kun sen verran vähän lakkaan kynsiä :).
    En tosiaan tarvitse mitään 10-15ml pulloja oikeasti, harmi vaan ettei monista lakoista ole pieniä pulloja saatavissa :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä niiiiin nättejä! ♥
      Ja joo, harvoin kyllä on mitään pikkusia pulloja! Ja vaikka nääkin on "vain" 6ml, niin luulen että silti en elämän ikänäni saa kulutettua noita. :'D
      Lisäksi pikkupulloja valmistaa OPI joistain lakoista, ja sit tietty ihan erikseen on Dependin lakat, jotka on muistaakseni 4ml pulloja. :)

      Poista
  7. Tosi nättejä lakkoja! Täytyy varmaan käydä kaupassa hypistelemässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä! On kyllä hintansa väärti, ehdottomasti. :)

      Poista
  8. Hieman kyllä houkuttaisi ostaa joku noista kotiin... :D Osaat taiteilla todella hienoja pintoja kynsiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentista Anniina! ♥ Suosittelen ehdottomasti hankkimaan näitä :3 Tosin ole nopea, on myynnissä vain rajoitetun ajan!

      Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥