11. kesäkuuta 2016

Kaukaa kivat / IsaDora Jelly Pop Nail Gloss

Kyllä nyt on taas jonkinlainen kynsimasennus päällä. En saa millään aikaiseksi itselle mieluisia kynsiä, eikä synny edes ideoita! Kaihoisana vain seurailen Instassa kynsigurujen taidonnäytteitä ja mietin miksi kynsijumalat ovat kääntäneet selkänsä minulle. Pöh.

Sain hetki sitten mieluisaa postia, kun luukusta tipahti paketillinen IsaDoran Jelly Pop Nail Gloss-lakkoja. Kuvailinkin niitä jo innosta soikeana, mutta vasta nyt ehdin saada ne kynsille. Kaikki kerrallaan. Mitä ihmettä? Katsotaas.


Kokoelma sisältää myös (pysyvästi valikoimassa olevat) hopean (Silver Sparkles) ja valkoisen (White China) lakan joita voi halutessaan käyttää jellyjen alla. Valkoisella pohjalla lakat näyttää kirkkailta, vähän neoneilta, ja hopean alla tietystikin metallinsävyisinä.


Nimettömässä (ja peukalossa) on pohjalla valkoinen lakka, ja muissa kynsissä hopea. Itse tykkään enemmän tuosta hopeasta versiosta. Töpöttelin jellyjä vähän sinne tänne, ja kynsillä on kaikkia viittä eri jellyä. Kaikissa lakoissa oli perushyvä jellykoostumus, mutta itse olin sattumalta saanut lakat joista jokaisen sivellin oli rikki. :/ Hajakarvoja sojotteli siellä täällä. Toisaalta haittaneeko tuo - ainakin itse luulisin käyttäväni näitä lakkoja enemmän leimojen värittelyyn ja siihen puuhaan käytän erillisia välineitä. Lisäksi kys. ominaisuus (vika) löytyy vain näistä omistani - uskon että teille ei satu yhtä huono tuuri. :)


Lopputulos näytti sitten tuolta. Aluksi en ollenkaan pitänyt näistä, mutta nyt ne on alkaneet näyttää omaan silmään jo ihan hyvälle. Kyllä ne näyttää kaukaa ihan kivalta. Tuplaleimat on Uber Chicin laastasta 4-03, ja vaikkei sitä näekään, niin alimmaisena on valkoiset leimat (IsaDora White China) ja päällä ruusukultaiset leimat China Glazen lakalla Chrome Is Where The Heart Is.
Mitäs raati sanoo?

14 kommenttia:

 1. Nuo leimat tekee näistä kynsistä coolit. :) Tykkään! Ja metallisesta versiosta myös pidän enemmän.

  VastaaPoista
 2. Leimojen kans älyttömän upeat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet, itse tykkään melkein leimattomista versioista eniten...

  En tiedä tykkäänkö tästä kokoelmasta vai en, toisaalta kiva että Isadora on tehnyt kokoelman, jonka lakat sulautuu hyvin toisiinsa mutta sitten samalla kaipaisin vähän laajempaa sävymaailmaa ehkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein osaa päättää kummista versioista tykkään enemmän. :D
   Ja hei joo, mulla kans oli vähän semmonen olo näiden lakkojen kanssa että onpa samankaltaisia! Olis ollu hauskaa jos olis ollut vähän joka värimaailmasta yks sävy. :)

   Poista
 4. Miten sä saat kahdet leimat nin tarkkaan päällekkäin? Mulla ei osu edes kirkkaalla leimasimella :). Ihanat väripommit <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis... nuohan ei oo ollenkaan päällekkäin. :D Noi valkonen ja metallileimauslakka näyttää vaa niin samalta kuvassa et näyttää kuin olis vaan yks leimaus. :) Mutta nehän ei oo siis melkein ollenkaan päällekkäin! :D

   Poista
 5. Lopputulos on kaunista katseltavaa ^.^

  VastaaPoista
 6. Hirmu upee lakkaus taas kerran ♥

  VastaaPoista
 7. Kauniit on. Määki tykkään hopeasta alla enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Joo, se taitaa olla aika yleinen mielipide. ^__^

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥