2. kesäkuuta 2016

Kesämeininkiiii + blogiarvonnan voittaja

Tahatonta postaustaukoa on päässyt taas tulemaan, ja tänään ajattelin tulla korjaamaan asian. Viime kirjoituksesta taisi vierähtää tovi, sillä nyt on jo ihan selvä kesä! Olen niin iloinen aina kun ensimmäiset helteet saapuu. (Se ei tosin poista sitä tosiseikkaa että ruikutan kuin pieni lapsi että naama hikoilee ja meikit sulaa uiluli...) Kesä on vain yksinkertaisesti ihmisen parasta aikaa. Ihanasta säästä innostuneena kävin kuvaamassa pari IsaDorajuttua ulkona ja nyt saatte ihastella Jelly Pop Nail Gloss, -sekä kesämeikkikokoelman paria erittäin herkullista lakkaa. :)


"IsaDoran kesän kynsilakkakokoelma Jelly Pop Nail Gloss tuo kynsille raikkaat kesäsävyt. Valkoinen tai hopeanvärinen aluslakka saa Jelly Pop Nail Gloss -lakkojen hedelmäiset, läpikuultavat sävyt hohtamaan neonväreissä tai metallinhohtoisina."
Jelly Pop -lakat ovat kausisävyjä ja hopea (651) Silver Sparkles sekä valkoinen (685) löytyvät pysyvästi valikoimasta.

Mulla ei ole oikeastaan nyt mitään kynsiäkään esitellä, olen nimittäin mennä viilettänyt tässä yksivärisillä lakkauksilla. Olen mä niistä kuvia napsinut, mutta jotenkin olis vaan hirveen tylsää postata niitä. Ehkä mä joskus livautan ne jonkun postauksen lomaan, saa nähdä. Mulla olisi kyllä yksi aika huippu postausidea mielessä, mutta siihen tarvitsisin toisten ihmisten apua ja ns. "lupaa" joten en vielä paljasta sitä teille. Mutta jos sellaisen jossain vaiheessa pääsen toteuttamaan, lupaan että pidätte siitä. ;)Olen arponut blogiarvonnankin voittajan jo aika päiviä sitten, ja vasta nyt pääsen kertomaan ketä onnetar suosi. Otan voittajaan yhteyttä vielä tänään! Voittaja on... *älyvapaata rumpujen pärinää ja hikikarpaloita otsalla* ...nimimerkki Diana A! ♥

Kiitos kaikille osallistujille, kommentteja tuli taas hurja määrä! Kävin läpi vastauksianne kysymykseeni minkälaisia juttuja haluaisitte nähdä blogissani, ja todella moni mainitsi luonnonkosmetiikan. Se taitaakin olla nykyään nouseva trendi, ja mielenkiinnolla odotan, että pääsen itsekin testaamaan luonnonkosmetiikkatuotteita. Valitettavasti kuulun kuitenkin siihen kastiin, joka valitsee hyllystä mieluummin edulliset ja perusvarmat tuotteet kuin eettisesti valmistetut kalliimman hintaluokan tuotteet. Se tosin johtuu ainoastaan taloudellisesta tilanteestani, ja joudun miettimään aika visusti mihin roposeni käytän. Saatte siis antaa vapaasti (ja erittäin mielellään!) vinkkejä hieman kukkaroystävällisemmistä luonnonkosmetiikkatuotteista ja ostopaikoista - olen nimittäin edelleenkin ihan keltanokka näissä jutuissa.
Lisäksi moni toivoi tuotearvostelupostauksia, ja niitä voisin melkein luvata tulevan. Senkin suhteen mulla on mielessä yksi postausidea, ja sen saatan toteuttaa tässä ihan lähipäivinä. Olkaahan siis kuulolla!

Kesähöntsäilyasu.

2 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥