15. kesäkuuta 2016

Porkkanoita IsaDoran kesälakoilla, mitä?

Heippaaaa! Tulen pikaisesti postaamaan teille vielä viimeisen "laattakynsilakkaukseni" ja sen jälkeen pääsette näkemään mistä olen niin älyttömän tohkeissani! Viilasin nimittäin kynteni mantelin muotoon (vaikka teinkin itselleni pyhän lupauksen etten enää koskaan tee niin...) ja arvatkaa mitä! Tykkään niistä ihan kreisinä! En malta odottaa että tekin näette ne!Palataan hetkeksi vielä ajassa taaksepäin ja katsotaan mitä sain aikaiseksi yllä olevista IsaDoran kesälakoista: Tropical Fuchsia, Papaya ja Paradise Punch. Halusin yhdistää kaikki nämä kolme herkkulakkaa yhteen manikyyriin, ja ei muuta kuin tuumasta toimeen. Lakoista itsestään ei ole mitään (uutta...) kerrottavaa, käyttäytyivät kuin paremmissakin piireissä. ;)


Kynsissä itsessään - teknisessä puolessa - ei ollut mitään sen kummempaa vikaa, mutta jotenkin näistä tulee vain niin porkkanafibat että en hirvittävän kauaa viihtynyt kyseisessä manikyyrissä. Olisiko peräti samantien kuvaamisen jälkeen lähtenyt poistoon. :) Ei sillä, etteikö porkkana olisi hyvää, mutta tekee kokoajan mieli rouskuttaa kynsiä. :D Modan lakka on muuten ebayn ihmeellisestä maailmasta. Tilasin sen varmaan jotain kaksi vuotta sitten, mutta vasta nyt sain sen ekan kerran kynsille. Sävynimestä ei ole kyllä pienintäkään käsitystä, nimittäin se lukee pullon pohjassa kiinaksi. :D Kultaiset ruudukkoleimat on Uber Chicin laatasta numero 1-01.

Iskeekö porkkanat?
Vai isketkö porkkanalla?


10 kommenttia:

 1. Tosi herkullisen sävyiset! En iske porkkanalla :). Mä tykkään yhdistää punaisen, pinkin ja oranssin, kun jotenkin en osaa käyttää niitä yksinään. Nää on siis ihan mun näköiset <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porkkanalla iskeminen on siis poissuljettu vaihtoehto. ;D Kieltämättä näistä kynsistä tuli kyllä vähän Malle-fibat että ei mun vaisto sitten väärässä ollut jos kerta itsekin sanot että ihan sun näköiset. :3 Pus

   Poista
 2. Ihanat kesäkynnet! Oon pirteiden oranssin sävyjen ystävä, joten en minäkään iske porkkanalla. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, säästyn siis vihannesten hyökkäykseltä! :DD

   Poista
 3. Nää on kyllä kivat! Herkkuja sävyjä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Sävyt itsessään on kyllä herkkuja. ^^

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥