11. joulukuuta 2013

11. luukku / Joulukalenteri


Luukku 11 paljastaa teille joululahjaideoita! Suurin osa varmaan on hankkinut jo osan, ellei jopa kaikkia lahjoja mutta meille Matti Myöhäisille on hyvä että toisilta saa ideoita! Mä oon itse ollut aina kovin innokas ostelemaan lahjoja mutta en koskaan osaa ostaa mitään oikeesti kivaa. Tai sitten se on vain se tunne. :D Tänä(kään) jouluna en tosin osta kuin isälle ja parille kaverille. Niin ja serkun lapsille! Mulla on maailman söpöimmät pikkuserkut! Pienempää olen käynyt mooonta kertaa hoitamassa ja välillä muuten vain moikkaamassa. Hänellä on tällä hetkellä menossa pinkki/glitter/prinsessa -kausi! Ihan ku mä! En tosin välitä prinsessoista kauheesti mutta pinkki ja glitter.. Mitäs kummallista siinä on? Eihän se mene koskaan pois muodista. ;)
Tässä nyt kuitenkin niitä joululahjaideoita! Nää on pääasiassa toki tytöille/naisille sillä en usko että tänne hömppäblogiini kovin moni mies eksyy. ;>

Oletteko te ostaneet jo kaikki joululahjat?

xoxo, Katri

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihiii, niin munkin mielestä! :D ♡

   Poista
 2. Mä voisin ottaa noi kaikki noista itelleni ;) Hahh.. Mä oon ostanu melkeen kaikki lahjat jo, mutta vielä on muutama hankkimatta ja sitten vielä se pakkaus tietty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mäki! Kaikki tollaset söpöt jutut on niiiiin ihania! ♡
   Munkin pitäis ostaa vielä pari juttua. ^^

   Poista
 3. Ei olla ostettu ihan kaikkia, mutta tänään mennään taas ostoksille ja toivottavasti ei enää sen jälkeen tartte! :D Ihana tuo kollaasi!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, mä kyllä tykkään tehdä jouluostoksia mut sillon jos ei _keksi mitään_ mitä toiselle ostais niin silloin se on tuskaa! :D Toivottavasti sä löydät nyt kaikki lahjat! :)
   Hihi, kollaaseja on superkiva tehdä! ^^ ♡

   Poista
 4. En viel tosin en kauheesti nyt ostele,mutta jotain täytyy veljen lapsille ainaski pienimmille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, lapsethan ne on jouluna pääosassa lahjojen suhteen :) ♡

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥