21. joulukuuta 2013

Elävien kirjoissa

Usean päivän kipeyden jälkeen lienee ihan hyvä tulla kertomaan että olen yhä hengissä. :D En ole jaksanut ollenkaan päivittää blogia (saati olla koneella varttia pidempään...) joten joulukalenteri jäi nyt ikävästi kesken. En siis ole myöskään jaksanut suunnitella loppuja luukkuja joten meikän joulukalenteri jäi nyt luukkuun nro 17. Ehkä ensi jouluna voisi suunnitella tämän jutun vähän perusteellisemmin. ;)

Olen saanut kivaa postia tämän viikon aikana, söpöjä joulukortteja ihanilta ihmisiltä ja joululahjaringin viimeisetkin paketit on löytäneet perille, ihanaa! ^_^ En malta odottaa tiistaille että saan avata lahjat!
Kiitos Sara! ♥


Jaksoin eilen lähteä käymään jos ostoksilla (viimeiset paniikkijoululahjaostokset) ja löysin H&M:ltä söpön glitterlakan! Nimenä sillä on niinkin omaperäinen kuin Gold/White Glitter. :D (Miksei H&M voisi vähän panostaa näihin lakkojen nimiin?) Olin aika iloisesti yllättynyt että muualtakin kuin netistä tilaamalla löytyy nyt näitä "erikoisempiakin" lakkoja! Tässä on siis nimensä mukaisesti kultaista ja valkoista glitteriä ja kiekolle swatchatessa se näyttää oikein söpöltä! :3 Hintaa tällä oli 2,95e.xoxo, Katri


Ps. Jotta tämä kohta ei jäisi tyhjäksi niin täytän sen nyt näin: Kas näin, olkaa hyvät! :DDDDDDDDD

13 kommenttia:

 1. ihanan näköinen lakka ja sieki sait saralta ihanan kortin ja siirtokuvia.Muistathan käydä osallistumassa mahtavaan lakkaarvontaan blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva lakka ja vielä ihanampi kortti! ♥ Pitääkin käydä kattomassa sun blogissa! :)

   Poista
 2. Oiii, kiva kun laitoit kuvan kortista ♡ Haluun nähdä, miltä toi lakka näyttää kynsillä! :) Eeheheheheeee, hauska toi 'täyttö'kohta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, pitää lakata kynnet siis pian tolla! :3 Hahhaha, joo, tää on tätä mun erikoista huumoriani.. :DD

   Poista
 3. Oiii miten söpö kortti! Sara ylittänyt itsensä koristillessa kuppikakkua! :3 <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara on kyllä taitava askartelemaan, toi kortti on niiiiiiin söpö! :3 ♥

   Poista
 4. Toivottavasti se mun kortti löytää kans perille :) Tahtoisin jo nyt avata ne teiän antamat lahjat, aattoon on vielä pitkä aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin tuon toisen kommentin kun se oli jostain syystä tullut kahesti :D Hihiii, mäkin haluisin avata jo teidän paketit! :D ♥

   Poista
  2. Lähetin sen kommentin kyllä vaan kerran tietääkseni :D Mullaki on lahjat nyt samassa paikassa ku missä ite oon, joten itsehillintä on koetuksella! Ja mun itsekuri on olematon. Mut ehkä mä pystyn tähän, enää pari päivää ;)

   Poista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Onneksi oot nyt parantunu siellä <3 Olisi kauheeta olla jouluaatto kipeenä :/ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No parantunut ja parantunut... :D Kyllä sä Fani tiedät, aina on jotain :D:D <3

   Poista
  2. Joo kyllä tiedän :D <3

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥