12. joulukuuta 2013

12. luukku / Joulukalenteri

Luukusta 12 teille paljastuu Cherry Culturen tilaukseni! Tilasin 11 kappaletta lakkoja: Kaikki L.A Colorsin 3D Holographicit ja 3kpl Jordanan glittereitä. Yhteensä postikuluineen nämä tulivat maksamaan n. 50e joka on mielestäni ihan ok hinta mikäli tekee tällaisen "suuremman" tilauksen suht harvoin. (Toki pakko myöntää että tilaustani seuraavana päivänä postikulut olisi olleet ilmaiset, tästä en siis tiennyt ja sekös kyrsi.......) Yllätyin positiivisesti postituksen nopeudesta sillä tilasin viikko sitten keskiviikkona ja tänä keskiviikkona paketti oli ovellani! Lisäksi lakat oli pakattu erittäin hyvin! Ja kun sanon erittäin, tarkoitan erittäin! :D Nämä 11 lakkaa tuli siis suurehkossa pahvilaatikossa käärittynä ensin paperiin, sen jälkeen silkkipaperiin ja sen sen jälkeen sellaiseen "reikäiseen" pakkausmatskuun! Ja tuota paperia oli siis ihan yliöveripaljon! :D Jos siinä olisi lakat hajonneet niin ihmetys olisi ollut vähintäänkin suuuuurensuuri. Tämähän oli siis ensimmäinen kerta kun tilaan kyseisestä paikasta ja täytyy sanoa että olen erittäin tyytyväinen!
Kaikki tilaamani lakat olivat taas poikkeuksetta glitteriä, olisitteko voineet arvata? ;D Nämä on niiiiin ihania! Kokeilin jo L.A Colorsin Holographic Teal Dimensionia kynsille ja on se vaan kaunis, ei siitä mihinkään pääse! ____Peittävyys oli myöskin erittäin hyvä; yksi huolellinen kerros olisi saattanut riittää mutta laitoin kaksi + päällyslakan.
Toivon että nuo muut 3D:t on yhtä hyviä ja nättejä kuin tämä, ainakin muiden blogien perusteella ne on! En malta odottaa että pääsen kokeilemaan muitakin värejä! Niin ja Jordanoita tietysti myös.
Löytyykö teiltä samoja lakkoja?

xoxo, Katri

18 kommenttia:

 1. *__* haltioiduin just tosta kaikesta glitteristä... mmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit on kyllä niiiiiiiiiin ihania! :33 ♥

   Poista
 2. oi miten ihania noi KAIKKI!!! ♥

  VastaaPoista
 3. GLITTERGLITTERGLITTERGLITTER ♡

  VastaaPoista
 4. OOoohhhh <3 Ne on vaan niin ihania, onneksi omistan noita itsekin ja lisää on tulossa :3 Mun viime cherryn paketti jäi tulliin :D Toivottavasti tällä kertaa ei käy niin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou! :D Mulla ei onneks jääny! :D Tekis mieli heti tilata lisää kaikkeaaaa! 8DD

   Poista
 5. Oi että kun noi on ihanan näkösiä! (: Osaatko sanoa, jääkö Cherryltä tilatessa helposti tulliin paketti, vai onko ihan sattumankauppaa tuo tulliin jääminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mä tosiaan tilasin tuolta itekin ihan ekaa kertaa niin en kyllä osaa sanoa tuosta yleisyydestä, mut luulisin että se on ihan sattuman kauppaa kuten kaikissa nettikaupoissa :)

   Poista
 6. ÄÄh <3_<3 pakko saada jokunen noista jostakin!

  VastaaPoista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥