17. huhtikuuta 2014

Head2Toe:n saalis!

Voi pojat (tai enimmäkseen kai tytöt, tirsk..) kuinka iloinen olinkaan tiistai-aamuna kun posti rimpsautti ovikelloa ja toi minulle kauan (no, kauan ja kauan - viikon...) odottelemani kynsilakkapaketin. Se sisälsi kymmenen ihanaa lakkaa jotka esittelen teille tässä potauksessa. Olkaatten hyvät!

 Essie - Hors D'Oeuvres Color Club - Valedictorian Color Club - You rock! Color Club - Pinky Swear

 Color Club - Factory Girl Color Club - Flamingo Color Club - Almost Famous

China Glaze - Metro Pollen-tin Color Club - Who are you wearing China Glaze - Grass is Lime Greener


Ensimmäisenä oleva Essien lakka ei herättänyt mussa alkuun minkäänlaisia vau -reaktioita ( ainakaan samanlaisia kuin kaverinsa On a Silver Platter, aaaaaahhhh !! ) kun näin siitä kuvia tai swatchit mutta törmätessäni siihen Sokoksella meinasin pakahtua kun näin sen livenä enkä millään raaskinut kuluttaa melkein 15 euroa tuon ihanuuden kotiin viemiseksi. Mikä kimallus! Pakkohan se oli sitten saada joten ikäänkuin vahingossa tein tilauksen Hedarille... jotenkin sormet vaan näppäili itsensä kyseiselle sivulle ja tuota... huoh.

CC:n Valedictorianin näppäilin oikeastaan koriin vain "täytteeksi", ja osasinkin etukäteen arvata, etten tule erityisemmin ihkuttelemaan sitä. Se saattaapi lähteä siis myyntiin, katsotaan. You Rock ja Pinky Swear ovat molemmat aika ihkuja, etenkin jälkimmäinen ja voi kuulkaa, se on sellaista liimaa että peittää varmasti yhdellä kerroksella! :D En ole ollenkaan pahoillani asiasta sillä haluaisinkin, että juuri tuon tyyppiset lakat peittäisivät kunnolla.

Loput lakat ehdinkin jo testailla kynsilleni ja tykkään kyllä kaikista kovasti! Jopa limen vihreä Grass is Lime Greener käyttäytyi kynnellä aivan kauniisti. Ei tämä toki mitään tajunnanräjäyttävää laatua ole mutta kahdella kerroksella saa peittävän tuloksen eikä ole ollenkaan pahimmasta päästä. Oranssi Metro Pollen-tin taas päätti olla heti avastessa aikamoista liisteriä ja tykkäsi repiä ensimmäisen kerroksen kaljuksi toista kerrosta levittäessä. Annan sen kuitenkin anteeksi sillä a) omistan thinneriä ja b) tuo sävy on aivan uskomattoman ihana! Who Are You Wearingista, Factory Girlistä tai Flamingosta ei ole mitään erityistä sanottavaa pahaan eikä hyvään (peruslaatua) mutta Almost Famousia on kyllä aivan pakko kehua sanalla tai parillakin. Olen ihan älyttömän yllättynyt sen laadusta!!! Siis aivan ihana keltainen (vaikka kuvassa näyttää oranssilta, googlen swatchit on oikeassa, klikkaa tästä) ja peittää lähestulkoon yhdellä huolellisella kerroksella - miksei kukaan ole löytänyt tätä?! Tästä tuli aivan ehdottomasti mun lemppari keltainen lakka!! Sävy on ihana, peittävyys on erittäin hyvä ja laatu on oikein miellyttävä. Ihana ihana! Tätä lakkaa tulette varmasti näkemään kynsillä kesän aikana kyllästymiseen saakka!
Mitä mieltä muuten olette tuosta Color Clubin uudesta pullosta? Itsehän en pidä siitä yhtään. Näyttää jotenkin...halvalta? o_O Pettymys oli kyllä suuri kun näin tämän vaihdoksen. Eikä tulevat ostokset sovi ollenkaan samalle lakkahyllyrivistölle vanhojen kanssa, äääh!

Miltäs näyttää? Tuliko uusia himotuksia?

xoxo, Katri

16 kommenttia:

 1. Color Club glitterit näyttää kiinnostavilta! Mutta "ei tarvii, en tarvii"...(?!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihih, mäkään en tarvinnut, kävi vaan pieni vahinko............. 8)

   Poista
 2. Oih <3 Mä niiin haluisin tilata noita uusia Color Clubin lakkoja... Mun mielestä toi CC.n uusi pullo ei ole ollenkaan paha, se iskee muhun kyllä :D Oonko jotenki outo? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, kuka mistäkin tykkää ;) Makuja on niin monia, mä kyllä tykkäsin siitä edellisestä paljon enempi. Mut ehkä tähän uuteen tottuu. :) Jospa tilais niitä sen verran että sais yhden kokonaisen hyllyllisen sitten niitä xD

   Poista
 3. Hyvältä näyttää... Oottelenpa sun tekemiä kynsiä näillä lakoilla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, mulla on nimittäin yksi idea päässä jo yhdelle näistä lakoista.. ;) Saa nähdä onnistuuko vai meneekö ihan penkin alle. :D

   Poista
 4. Mulla on just kynsillä Grass is Lime Greener, ja se on rakkautta se <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooh, se on kyllä niiiin kauniin värinen! <3

   Poista
 5. Iih, saatiin just miitistä tuo Essie, aika ihana se kyllä on! Nuo China Glazet kyllä haluaisin, etenkin tuon Grassin. Toivottavasti näkyy pian kynsillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essie on ihana ja CG:tkin, eiköhän niitä pian saada kynsille ;)

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥