6. huhtikuuta 2014

Kännykkäkuvia ja blogitietäjät hoi! Apua kaivataan!

Tämä onkin ihan ensimmäinen kerta kun lisään blogiin kuvia kännykästäni. Edellinen puhelimeni oli jostain 1800 -luvulta ja kuvanlaatu sen mukainen. Ei nämä uudenkaan kännykän kuvat päätä huimaa laadullaan mutta olenpa muutamia otoksia silläkin silti napannut.

 1. Kävin osallistumassa Myllyn lattialottoon josta olen pari kertaa aiemmin voittanut tuotepalkintoja. Tällä kertaa arpaonni ei kuitenkaan suosinut. ;<  2. Oli pakko napsaista pinkki-mustista kynsistä kuva myös ulkosalla. 3. Uusilla H&M:n treenipöksyillä kelpaa jumppailla! 4. Hellä hetki pikkumurusen kanssa kesken jätskinsyönnin Spice Icessa. ♥ 5. "I'm going to destroy the humankind..."


1. Leikkauksesta heränneenä oli pakko ottaa kuva kanyylista. ;D 2. Ensimmäiset itse tehdyt lihapullat ikinä! Tuli jopa hyviä. :> 3. Isoveljen (maailman rennoin...) kissa. 4. Ihanan serkun tuliaiset Espanjasta! En malta odottaa että saan nuo hyppysiini. 5. Carte D'or - Tasty Blueberry & Vanilla omnomnommmm...... 6. Nysäkynsi kamalan kynsiäksidentin jälkeen! Nimetön parka... onneksi se näyttää nykyään jo kynneltä! 7. Meidän Tirppa-kissa. Tai siis... majava? 8. Teinipeili kun olin pitkästä aikaa sutinut meikkiäkin naamaan. 9. Gina Tricotin ostoksia, kääks miten ihania!

Kännykuvien lisäksi haluaisin esittää teille vielä kysymyksen liittyen bloggerin kuvien lisäykseen.
Miten niistä saa valkoisen reunuksen pois?
Jos joku ei nyt ymmärtänyt että minkä ihmeen valkoisen reunuksen niin laitan tähän alle nyt havainnollistavan kuvan.


Yllä olevassa kuvassa olen siis tummentanut osan tuosta vaaleasta reunuksesta. Tietokoneen näytöstä ja sen asennosta riippuen sen näkee ilman tuota havainnollistavaa kuvaakin. (Näen sieluni silmin kun väännätte näyttöjänne eesuntaasun, kjäh kjäh...)
Olen koittanut bloggerin asetuksista säätää kuvan reunuksen kokonaan pois, eli laittanut valikosta "transparent". Silti siihen tulee tuollainen. Huomasin toki myös, että koko maalia vaihtamalla se katoaa tietyissä malleissa, mutta sitä vaihtaessa koko blogin ulkoasu muuttuisi aika radikaalisti ja sitä en halua. Osaisitteko te siis auttaa? Miten ihmeessä saan tuon (typerän!) reunuksen pois vaihtamatta koko blogger-mallia?? Toivottavasti täällä olisi muutama blogger-tietäjä.. :>

xoxo, Katri

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti sun leikkaus, ei johtunut mistään kovin vakavasta! Mutta ilmeisesti kaikki on nyt paremmin? :) Ja noi tähtikynnet on niiiin hienot ♥
  Mulla on kuvien taustaväri ja reunuksen väri samat kuin blogin tausta (eli valkoinen). En ainakaan itellä huomaa noita reunuksia kuvissa :D Ja oon taistellut aikaisemmin itekin kyseisen asian kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut leikkauksessa onneksi kyse mistään hirvittävän vakavasta, ainoastaan eräästä viheliäisestä vaivasta joka toivottavasti nyt parantuu! :) Olo on toki tokkurainen ja kipuilua on vielä vähän mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan. :)

   Äh, mullakin on kuvien väri ja reunuksen väri valkoinen mutta silti ne näkyyyyyyyy!!! >_< Eipäs kun hetkinen.. onkohan mulla niissä transparent. o_O Pitääkin mennä tarkastamaan! Kiitos vinkistä, toivotaan että kyse olis tästä! :o ♥

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinne muruseni <3 Kyllä me selvitään kaikesta!! :3
  Ihania kuvia oot ottanut puhelimella.. Mulla on puhelimessa niin paljon kuvia, että voisin itsekin toteuttaa välillä tällaisia postauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muruuuuu ♥ Toivon niin paljon että tää tästä nyt menis. :(
   Toteuta ihmeessä!! Puhelinkuvia on aina kiva katsella! :) ♥

   Poista
 3. Tuo Gina himottaa koko ajan enemmän ja enemmän. Apua! Ei saa laittaa tommosia kuvia... :D Paranemisia ja tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihihihi... x) Gina kutsuu sun nimeäsi............... 8DDDD Kiitos ♥

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥