14. huhtikuuta 2014

Shimmer Polish testing 1/2: Jasmine & Nichole

Sain Shimmer Polishin ihanalta Cindyltä testattavaksi neljä kynsilakkaa ja tässä postauksessa esittelen niistä kaksi, Jasminen ja Nicholen. Molemmat lakat ovat todella kauniita, kirkkaalla pohjalla olevia glitterlakkoja. Eivät itsessään peitä joten siksi näissä omissa swatcheissani on saman sävyinen lakka alla.

Jasmine

Jasminessa on kirkkaalla pohjalla eniten turkoosia isompaa ja pienempää glitteriä sekä lisäksi ainakin suurempaa oranssia, punaista, kultaista ja vihreääkin glitteriä. Lakka levittyi moitteettomasti eikä glittereitä tarvinnut erikseen onkia. Plussaa sopivasta sudista ja pullokoosta.

*Alla olevan lakan virkaa toimitti Dependin turkoosi cremelakka nro. 540

Nichole


Nicholessa on kirkkaalla pohjalla suuria sinisiä glittereitä, pieniä punaisia glittereitä ja lisäksi eri kokoisia kultaisia, vaaleanpunaisia ja muutaman hopean glitterin taisin nähdä. Lakka oli laadultaan samanlainen kuin Jasmin; levittyi kauniisti eikä glittereitä tarvinnut onkia. Suti ja pullokoko jälleen erittäin miellyttävä.

*Alla olevan lakan virkaa toimitti Gina Tricotin cremelakka Clear Blue

Lunttasin mm. Belegwenin blogista infoa, elikkäs:

Shimmer Polishin lakkoja saa tilattua mm. Shimmer Polishin sivuilta n.9e/kpl, lisäksi Etsystä tai Harlowilta voi tehdä löytöjä.

*Olen saanut lakat yhteistyön merkeissä enkä hyödy mitenkään klikkaillessanne linkkejä, ne ovat vain teidän avuksenne.

Mitäs mieltä näistä, tuliko ostoshimoja? ;)

xoxo, Katri

10 kommenttia:

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥