9. huhtikuuta 2014

O.P.I -testausta

Sain pari viikkoa sitten yhteistyökumppaniltani Kauneudenkauppa.fi:ltä testattavaksi kaksi O.P.I:n lakkaa joista juttua mm. täällä. Lisäksi sain aivan ihanan O.P.I:n kalenterin, ja jos Sinä haluat samanlaisen, käytä tilauksen yhteydessä koodia "kalenteri2014" ja saat sen kaupan päälle!


Tänään sain viimein kummatkin lakat testattua.
Tässä ollut kaikenlaista sillä olen ollut pienoisessa leikkauksessa ja toipuminen on osaltaan vienyt aikaa bloggaamiselta. Tässä kuitenkin omat swatchini ja mielipiteeni lakoista!Love.Angel.Music.Baby = turvalakka! Tästä tuli kertaheitolla turvalakkani sillä tämän kanssa vain ei voi epäonnistua! Lakka sopii sävyltään tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja levittyy kuin unelma! Yksi huolellinen kerros olisi peittänyt (ainakin lyhyemmät kynnet) mutta koska olen minä, laitan aina kaksi. Kuivumisaika oli ihan supernopea sillä lakka on ohut mutta peittävä. Plussaa siitä että päällyslakkaakaan tämän kanssa ei tarvitse (tai "kuulu") sillä tästä jää kaunis satiininen pinta. Itse kokeilin myös päällyslakan kanssa eikä sekään ollenkaan pahalta näyttänyt. Tykkään tästä lakasta ihan superpaljon!You're Such a Budapest! = Ihanuus! Kyseinen violetti cremelakka sisältää ihan pikkiriikkisen minimaalista sinistä shimmeriä joka ei kuvissa näy (ja kynsiltäkin saa etsiä suurennuslasilla ;D), eli sitä ei ole ns. "häiritsevästi". Itse en nimittäin pidä siitä että cremelakkoihin lisätään shimmeriä. Onneksi tässä sitä on tarpeeksi vähän. :) Lakka levittyi maineensa vastaisesti hieman huonosti ja oli aika lirua. Kahdella huolellisella kerroksella sain kuitenkin peittävän tuloksen ja joihinkin kynsiin sudin vielä kolmannen kerroksen jos jostakin kuulsi läpi. Päälle vielä tasoittava kerros Seche Viteä ja avot, violetti manikyyri on valmis! Laatu ei tässä lakassa ollut mielestäni tavallista O.P.I -laatua mutta pidän tästä lakasta siitä huolimatta valtavasti.

Mitä pidätte?

xoxo, Katri

14 kommenttia:

 1. Toi LAMB on kyllä ihana lakka ♡

  VastaaPoista
 2. LAMB <3 Aivan yli ihana!! ja hänen veljensä hopeinen yksilö!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä?! Onk hänellä veli?! o_O Pakkosaadaaaaa!!! :O

   Poista
  2. http://www.thepolishaholic.com/2013/10/opi-miss-universe-2013-collection.html

   Kyllä on <3

   Poista
  3. Ooooooooooooooooooo!!!! ♥

   Poista
 3. Tuon kultaisen LAMBin tarvisin kyllä itekin, edes mininä :) ♥
  Eipä tuo violettikaan yhtään hullumman värinen ole! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kultainen on kyllä ihana! Ja just ihan täydellisesti levittyvä! Mulla on jo tuhat ideaa mihin kaikkeen sen voisi yhdistää! ^___^

   Poista

Kommentti? ♥

Please feel free to comment me also in english! ♥